فروشگاه شما X

غذاهای زنده ماهی در mgmk

  • ارسال شده در تاریخ : 26-08-1394, 22:58
  • توسط: admin
  • نظرات : 0
  • موضوع: ---
غذاهای زنده
تهیه و تکثیر دافنی (کک ابی)
دافنی یا کک ابی یکی ار غذاهای مقوی و مورد تغذیه ماهیان است که تهیه ان نیز کار زیاد سختی نیست.دافنی ها را حتی میتوان تکثیر نمود و به صورت انبوه مورد تغذیه ماهیان قرار داد. برای اطلاعات بیشتر در مورد دافنی ها و تکثیر انها به ادامه متن توجه کنید





دافنِی یا خاکشِی ( خاکشِیر)
شاید افراد کم سن و سال بخوبِی دافنی یا خاکشی را نشناسند ولی آنهایی که از آب انبارهای قدیمی آب برداشته اند یا در منزلشان حوض وجود داشته است این حیوان را بخوبی می شناسند .دافنی ها جزو سخت پوستان ریز هستند که در بیشتر آبگیرهای آب شیرین یافت می شوند ، و چون شکل آنها تا حدودی شبیه دانه های خاکشیر است به آن خاکشی یا خاکشیر هم می گویند. در فرهنگ غربی به این حیوان بزبان عامیانه کک آبی می گویند زیرا تا حدودی شبیه به کک معمولی است.
دافنی ها جز بهترین مواد غذایی زنده می باشند که در همه جا یافت می شوند. البته نباید انتظار داشت که در هر برکه یا آبگیر بتوان آنها را پیدا کرد. معمولا در طبیعت بیشتر می توان توده های ابر مانند آنها را در برکه هایی که کنار محل ریزش آشغالهای شهری درست مبشود ، و نیز در آبگیرهایی که آب آنها چندان تمیز نیست، مشاهده نمود
رنگ دافنی ها، قرمز ، سبز یا خاکستری است ولی نوع قرمز آن مرغوبتر است. گاهی توده آنها بقدری بزرگ و متراکم است که از فاصله دور قابل تشخیص می باشد. عمق توده ممکن است از ۵ تا ۵۰ سانتیمتر تفاوت نماید. توده دافنی در اثر حرکاتی که دارد از دور بصورت ابر متحرک دیده می شود. از آنجا که دافنی های بزرگ نمی توانند مورد استفاده بچه ماهی ها قرار گیرند ، لذا برای تغذیه آنها باید با الک دافنی های ریز را جدا کرد.







جمع آوری دافنی از محیط طبیعی: پس از شناختن دافنیها و محلهای زیست آنها ، می توان با تورهای دستی خاصی که دارای چشمه های بسیار ریز است به صید اقدام نمود. قطر توردستی باید حدود ۲۵ سانتیمتر و عمق آن ۳۵ سانتیمتر باشد. توری باید بصورت استوانه ای و گرد و بدون درز داخلی دوخته شود. توری های مخروطی زیاد مناسب نِیستند چون باعث مرگ و می ر بیشتر دافنیها می شوند. از تنذیب ( تنظیف ) و یا سایر پارچه های مشابه که دارای چشمه های توری بسیار ریزند می توان برای اینکار استفاده نمود. پس از پیدا کردن دافنی ها باید با حرکت دادن تور دستی در داخل آب بصورت ۸ انگلیسی آنها را صید نمود
دافنیهای جمع شده را باید در سطل آب رِیخت و به محل مورد نظر برد. اگر آب داخل سطل گرم است می توان مقداری یخ برای خنک کردن آن بکار برد. دافنیها احتیاج به مصرف اکسیژن زیاد دارند و اگر اکسِیژن محلول در آب کم شود ، دافنی ها به سطح آب می آیند .صیادان حرفه ای دافنیها، معمولا صبح زود که دافنی ها در سطح آب تجمع می نمایند آنها را صید می نمایند .پس از شروع وزش باد و بالا آمدن آفتاب ، دافنی ها معمولا به عمق آب می روند ولی در مواقعی که تراکم آنها زیاد است در سطح آب می مانند. اگر سایه بانی بر روی آب درست شود ، می توان تراکم دافنی ها را در زیر آب مشاهده نمود.
در مناطق معتدل حداکثر تراکم دافنیها در ماه اردیبهشت است. پس از آن با شروع فصل گرما بتدریج تراکم آنها کم شده و مجددا در اوایل پاییز افزاِیش می یابد. اگر سرما زیاد نباشد ، در فصل زمستان نیز می توان تراکم کمی از آنها را در آبها مشاهده نمود. بهترین آب مناسب برای رشد و نمو زیاد آنها آبی است که پ – هاش آن خنثی و یا کمی قلیایی باشد .
نگهدارِی دافنِیها به طور زنده: اگر اکسیژن کافی در دسترس دافنی ها باشد ، در شرایط مساعد می توان تابستانها تا ۳ روز و در بهار یا پاییز تا یک هفته آنها را در یک سطل آب به طور زنده نگهداری کرد. بنابر این اگر در بهار و پاییز هفته ای یکبار و در تابستان هفته ای دو بار در مواقع لزوم اقدام به جمع آوری آنها شود، کافی می باشد .
مضرات دافنِیها: از آنجا که پوسته آنها نرم و غیر قابل نفوذ می باشد دارای اثر میلن بوده و اگر غذای اصلی ماهی ها را تشکیل دهند ، به اندازه کافی چاق نخواهند شد. این غذا را می توان با مواد نشاسته دار مانند گندم و چاودار پخته به طور متناوب به ماهی ها داد تا عیب یاد شده تا حدودی برطرف گردد. گاهی ماهی ها که علاقه زیادی بخوردن دافنی دارند ممکن است در اثر پرخوری از آن بمیرند. همواره با دافنیها ممکن است نوزاد برخی از انگلها یا سایر جانوران آبزی بیماری زا بداخل آکواریوم انتقال داده شود که معمولا جداسازی آنها بعلت ریزی و یا بی رنگی امکان پذیر نیست. گاهی نیز دافنیها با آرواره های خود به بدن و برانشی بچه ماهی ها چسبیده و اکثراً باعث مرگ و میر آنها می شوند.
تکثِیر و تولِید دافنی: اگر چه احتمالا با ایجاد شرایط مساعد مانند پ – هاش خنثی تا کمی قلیایی ، نور کافی و کمی کود گوسفندی می توان حتی در لگن های پلاستیکی رختشویی اقدام به تولید دافنی نمود ، با وجود این میزان دافنی تولید شده در چنین ظرفی فقط می تواند احتیاجات غذایی یک یا دو جفت ماهی را در طول سال تامین نمایند
با ایجاد شرایط یاد شده می توان اقدام به تولید دافنی نمود. برای این کار باید صید دافنی کم کم صورت گیرد و به تدریج کود به اندازه کافی به استخرها اضافه گردد. خاک خشک مخلوط به محلول پهن گوسفندی و کمی آرد سویا بهترین کود به حساب می آید. قبلا بهتر است این مخلوط در مجاورت نور آفتاب بخوبی خشک شود تا تخم و نوزاد جانوران مضری که احتمالا در داخل آن وجود دارد از بین بروند. پس از پر کردن استخرها از آب و افزودن کود و قرار دادن مقداری دافنی مولد ، بعد از چند روز تولید مثل و افزایش آنها شروع خواهد شد. در استخرهای پرورش دافنی بهتر است در قسمتی از آن سایه بانی برای جمع شدن دافنی ها درست شود. کمی از آب استخر نیز باید هفته ای یکبار تعویض شود تا از غلیظ شدن آن جلوگیری شود.
میگوی ارتمیا
ارتمیا یکی از مهمترین غذاها برای تغذیه لارو ماهیان است. ارتمیا نوعی خرچنگ بسیار کوچک است که تنها ۳ الی ۴ میلیمتر طول دارد. برای تهیه میگوی ارتمیا شما نیاز به تخم ان دارید که میتوانید از فروشندگان ماهی و اکواریم تهیه کنید و با دستورالعملی که بنده در ادامه مطلب قرار میدهم انها را تبدیل به لارو ارتمیا کنید و مورد تغذیه ماهیانتان قرار دهید
اطلاعات کامل و تهیه ارتمیا در ادامه متن




معروف ترین نوع غذای زنده که برای تغیه لارو ماهی ها و ماهی های کوچک استفاده میشود نوعی خرچنگ کوچک است به نام: میگوی نمکی یا آرتمیا یا ناپلیوس ،که حدود ۳ تا ۴ میلیمتر طول دارد و بهترین غذا برای لارو ماهیانی مانند سیچلاید ها و سایر گونه های شکارچی است. برای تهیه این خرچنگ میلیمتری شما نیاز به تخم ان دارید که خیلی ریز و به رنگ قهوه ای روشن است و بصورت خشک و پودر در کلیه فروشگاه های اکواریومی موجود بوده و میتوانید تهیه کنید و ان را با دستورالعمل زیر به لارو ارتمیا تبدیل کرده و مورد تغذیه ماهیانتان قرار دهید
برای طرز تهیه این غذای مقوری برای ماهیانتان نیاز به وسایل و تجهیزات پیچیده ای ندارید. بنده سعی میکنم ساده ترین روش را توصیح دهم به صورتی که برای همه قابل درک و فهم باشد
قبل از هر چیز ذکر چند نکته را مفید دیدم که شما را از نگرانی خلاص کند
۱-در تهیه میگوی ارتمیا زیاد وسواس به خرج ندهید
۲-مطمئن باشید تخم میگوی شما در دما و شرایط کم و بیش از انچه که بنده ذکر میکنم نیز هچ شده و به لارو ارتمیا تبدیل میشود
پس نگران نباشید……
شروع کار:
۱-تخم میگوی ارتمیا را از فروشندگان ماهی و اکواریم تهیه کنید
۲-ظرف شیشه ای یا پلاستیکی استوانه ای تهیه کنید میتوانید از شیشه های خیار شور یا بطری های نوشابه استفاده کنید. در کل شما احتیاج به ظرفی مثل شکل زیر یا سایر اشکال دارید.






نکته: استفاده از ظروف مخروطی شکل و شفاف ارجعیت دارد. در صورتی که میخواهید بیشترین بازدهی را داشته باشید از یک ظرف مخروطی شکل استفاده کنید و سنگ هوا را انتهای ظرف قرار دهید به نحوی که تخم ها مدام در اب معلق باقی بمانند. (میتوانید از الگوی زیر که بسیار ساده با بطری نوشابه ساخته شده است استفاده کنید، همچنین میتوانید از ست های تکثیر ارتمیا که به صورت تجاری عرضه میشوند نیز استفاده کنید)




۳-شما نیاز به سنگ هوا ،شلنگ هوا و پمپ هوا دارید (از پمپ هوای اکواریم خودتان استفاده کنید و با سه راهی مقداری هوا به سنگ منتقل کنید.
۴-به نظر شخص بنده نیاز به بخاری و ph سنج و غیره ندارید و مطمئن باشید در دمای اطاق هم نتیجه خواهید گرفت. ولی در صورتی که اطاق شما خیلی سرد است نیاز به بخاری اکواریم هم دارید که دما را بین درجه ۲۶ تا ۲۸ قرار دهد. مطمئن باشید در دمای ۲۴ درجه و حتی کمتر هم نتیجه خواهید گرفت. ولی در صورتی که تمایل به تنظیم دما دارید و بخاری هم در اختیار ندارید بهترین روش این است که بطری مورد استفاده برای تهیه میگوها را در اب اکواریمتان طوری قرار دهید یا اویزان کنید که بطری زیر اب نرود و فقط تا قسمتی که اب شده داخل اکواریم قرار گیرد با این کار دمای اب بطری با دمای اکواریمتان که بین ۲۶ تا ۲۸ یعنی بهترین دما برای تولید ارتمیا است تنظیم میشود.
۵-نمک طعام (تهیه از اشپزخانه منزل).
نکته: تکثیر حرفه ای ارتمیا و گرفتن بهترین نتیجه نیاز به نمک دریایی دارد که میتوانید از مغازه دارهای اکواریوم اب شور تهیه کنید
شروع کار:اول از همه بطری یا ظرف استوانه ای خود را با اب داغ شستشو دهید و سه چهارم ان را از اب پر کنید و به ازای هر لیتر ابی که در ظرف خود ریخته اید ۲ قاشق غذاخوری کاملا سرخالی نمک طعام داخل اب بریزید و مخلوط کنید یا میتوانید برای اطمینان از صحیح بودن مقدار نمک در اب ph ان را اندازه گیری کنید که باید ph روی ۸ قرار داشته باشد ولی بنده بارها بدون ph سنج هم بدون مشکل تخم را به لارو تبدیل کردم شما هم زیاد نگران نباشید مثلا برای نیم لیتر اب یک قاشق غذاخوری سرخالی کافی است. بعد از مخلوط کردن نمک و اب، سنگ هوا را در بطری قرار دهید به طوری که سنگ هوا کف بطری یا ظرف شما قرار گیرد و محلول اب و نمک را به مدت ۱ ساعت هوادهی کنید تا اب سرشار از اکسیژن شود برای هوا دهی بهتر است از پمپ اکواریمیتان استفاده کنید و ان را با سه راهی بین اکواریم و شیشه محلول اب و نمک تقسیم کنید مثل شکل زیر






بعد از یک ساعت بدون اینکه هوا را قطع کنید تخم میگوها را در محلول اب و نمک بریزید و نکات زیر را راعایت کنید:
۱-هوادهی به طور مستمر تا زمانی که لاروها از تخم بیرون بیایند الزامیست
۲-تابش نور مهتابی یا لامپ کم مصرف باعث خواهد شد تا تخم ها سریع تر باز شوند و به لارو تبدیل شوند پس بهتر است در طول زمان (از ابتدای ریختن تخم ها در محلول تا انتهای تبدیل شدن به لارو) از نور استفاده کنید. نور غیر مستقیم کافیست و لازم نیست یک لامپ اختصاصی برای شیشه تخم ها به کار گیرید
در ادامه بعد از مدت ۲۴ الی ۳۰ ساعت تخمها به لارو تبدیل شده اند و بهتر است اکسیژن را قطع کرده و انها را با تور بسیار ریز بگیرید و مورد تغذیه لارو ماهیانتان قرار دهید
نکته: در صورتی که تمایل دارید بهترین نتیجه را بگیرید و لارو های ارتمیا را مدتی داشته باشید و هر روز مجبور به تهیه نباشید از نمک دریایی اب شور استفاده کنید. نمک اب شور از مغازه های اکواریومی به راحتی قابل تهیه است و به ازای هر لیتر اب میتوانید ۱۵ تا ۲۰ گرم نمک دریایی استفاده کنید. سایر مراحل تا هچ شدن لاروها را مانند توضیحات بالا انجام دهید. سپس بعد از هچ شدن تخم ها شدت هوا را کم کنید به شکلی که ارتمیاها قادر به شنا کردن باشند. ارتمیا در نمک دریایی به راحتی تا چند روز زنده خواهد ماند و در صورت محیا بودن محیط باز و استفاده از اب سبز یا غذای ویژه ارتمیا که به صورت تجاری عرضه میشود مدت ها زنده خواهند ماند و سایز قابل توجه ای نیز پیدا میکنند
فیتوپلانکتون ها و انفوزوئرها
فیتوپلانکتون ها و انفوزوئرها جزو شناخته شده ترین موجودات ریز ابزی هستند که به عنوان غذای لارو ماهیان مورد استفاده قرار میگیرد. همانطور که اطلاع دارید لارو بسیاری از ماهیان برای رشد و نمو نیاز به غذای مقوی و زنده دارند و به خاطر جثه و دهان کوچکشان قادر به تغذیه هر نوع غذایی نیستند و به همین دلیل برای تغذیه از موجودات بسیار ریز میکروسکوپی مانند انفوزوئرها، روتیفرها یا فیتوپلانکتون ها استفاده میشود




اکثر تکثیر کنندگان با تجربه از اهمیت موجودات زنده و ریز میکروسکوپی در رشد و نمو لارو برخی از ماهیان اطلاع دارند در صورتی که برخی از تکثیر کنندگان خانگی یا کم تجربه غذاهای شناخته شده تر مانند ارتمیا را به عنوان غذای لارو ماهیان میشناسند و کمتر اسم فیتوپلانکتون ها ، انفوزوئرها، روتیفرها و …. را شنیده اند. باید دقت داشت که همه ماهیان قادر به تغذیه ارتمیا در چند روز اول پس از جذب کیسه زیر شکم نیستند و نیاز است این دسته از ماهیان با غذاهای بسیار ریز تغذیه شوند تا کمی سایز بگیرند و سپس از غذاهای بزرگتر مانند ارتمیا و ….. استفاده شود. اکثر ماهیان کوچک اب شیرین مانند فایتر، گورامی، خانواده زبراها، تتراها، برخی بارب ها و …. پس از تولد قادر به دریافت ارتمیا نیستند و حتما برای بقا نیاز به غذاهای بسیار ریز دارند و در اینجاست که اهمیت این موجودات ریز و میکروسکوپی مشخص میشود
ابتدا در مورد شناخته شده ترین موجودات ریز ابزی که برای تغذیه لاروها استفاده میشوند به چند تعریف میپردازیم
فیتوپلانکتون ها: فیتوپلانکتون ها (Phytoplankton) دسته ای از پلانکتون ها هستند که قادر به خودپروردگی میباشند و قادرند با استفاده از نور خورشید فتوسنتز کنند و غذا تولید نمایند که این غذا هم به مصرف خود و هم به مصرف موجودات دیگر میرسد. اغلب این موجودات بسیار ریز هستند و با چشم غیر مسلح دیده نمی شوند اما اگر تعداد بسیار زیادی از آنها در آب تجمع داشته باشند ممکن است رنگ آب را سبز (به خاطر داشتن کلروفیل) یا به رنگهای دیگر کنند و گاه منجر به بروز پدیده شکوفایی جلبکی یا کشند سرخ شوند. ضمنا دسته ای دیگر از پلانکتون ها، زئوپلانکتون ها هستند که از فیتوپلانکتون ها تغذیه میکنند (منبع: ویکی پدیا).
انفوزوئرها: انفوزوئرها یا مژه دارن (infusoria) یک اصطلاح گروهی برای موجودات بسیار ریز ابزی میباشد مانند جلبک های تک سلولی، مژک دارن، تک یاخته ها و …. که در استخرها یا برکه های اب شیرین وجود دارند. حداکثر تراکم انها در فصل بهار است ولی در سایر فصول و حتی زمستان هم یافت میشوند. برخی از گونه های انها به صورت گروهی زندگی میکنند و معمولا با رنگ زنگ زدگی در سطح اب دیده میشوند(۲۰۰۰,yani et al) (منابع: ویکی پدیا و ماهنامه علمی تخصصی ابزیان زینتی)
حال پس از اشنایی با فیتوپلانکتون ها و انفوزوئرها در ادامه به روش های پرورش انها میپردازیم
روش های پرورش فیتوپلانکتون ها: برای تولید فیتوپلانکتون ها میتوان مقداری اب دیکلره که در ان مقداری کود حیوانی استفاده شده است را در مجاورت نور خورشید قرار داد تا پس از چند روز شاهد سبزی اب و تولید فیتوپلانکتون ها باشیم. با توجه به اینکه فیتوپلانکتون ها مواد معدنی اب را دریافت میکنند و از طریق نور و فتوسنتز به بقا ادامه میدهند میتوان مقداری از اب اکواریوم که حاوی مواد معدنی و مناسب برای کشت فیتوپلانکتون ها میباشد را در مجاورت نور قرار داد تا به همان نتیجه، یعنی تولید فیتوپلانکتون ها و اب سبز برسیم. باید دقت داشت دمای اب قرار گرفته در مجاورت نور نباید بیش از حد بالا برود، همچنین استفاده از ظرف شفاف و با دربی گشاد و باز برای تولید اب سبز توصیه میشود. وجود شعله کم اکسیژن، باکتری های مفید و نیترات و همچنین دی اکسید کربن در تولید اب سبز نقش بسزایی را ایفا میکنند، طبق تجربه اکثر افرادی که در تولید اب سبز به موفقیت رسیده اند از اب سیفون شده اکواریوم استفاده نموده اند و افرادی که از اب لوله کشی برای تولید اب سبز استفاده نموده اند یا موفق نشده اند یا موفقیت دیرهنگام داشته اند.
با وجود اینکه بسیاری از تکثیر کنندگان اب سبز را جزو بهترین گزینه برای تغذیه لاروهای کوچک میدانند در برخی از منابع و در گفتگوهای علمی از عدم هضم این غذا برای برخی از لاروها نیز مطالب زیادی نقل شده است. به هر حال انچه که مسلم است برای تغذیه لاروها از قدیم الیام تا به امروزه و حتی در محصولات تجاری از اب سبز به عنوان یک غذای مناسب برای سایز گیری لاروهای کوچک یاد شده است و تکثیر کنندگان هم از این روش سالیان سال لاروهای خود را بزرگ کرده اند
روش های پرورش انفوزوئرها برای تغذیه لاروها: برای تولید انفوزوئرها میتوان مقداری غذای پوسیده داخل ظرف اب ریخته و ان را در مجاورت هوا قرار داد و پس از چند روز اقدام به استحصال انفوزوئرها نمود. برای این منظور میتوان یکی دو برگ کاهو را زیر نور افتاب یا روی رادیاتور شوفاژ خشک کرده و پس از خرد کردن انرا روی سطح ظرف اب مورد نظر پاشید. میتوان کاهو، اسفناج و سایر برگ ها را نیز به صورت خام بکار برد ولی تا وقتی که این برگ ها به خوبی در اب پوسیده و تخمیر نشوند، رشد و نمو انفوزوئرها شروع نخواهد شد. حلزونها با خوردن گیاهان و دفع ان به صورت نیم هضم شده ، رشد و نمو انفوزوئرها را سریع مینمایند.
روش دیگر تولید انفوزوئرها ریختن اب جوش روی علف خشک و نگهداری ان برای مدت چند روز میباشد. در این روش نیز میتوان به مقدار زیاد از این غذای زنده برای نوزاد ماهی ها تهیه نمود. در اب استخر ماهیان گرمسیری که نیز کود دهی صورت می پذیرد همزمان با تولید فیتوپلانکتون ها ، انفوزوئرها نیز تولید میشوند که در هر استکان اب این استخر مقدار زیادی انفوزوئرها وجود دارد که البته به سبب وجود انواع الاینده ها و انگل ها اینکار توصیه نمیشود.
اگر بخواهیم تولید انفوزوئرها را در داخل اکواریوم تکثیر ماهی که قرار است به زودی لارو در ان ظاهر شوند، افزایش دهیم، میتوان یک یا دو تکه کاهوی پوسیده در داخل ان قرار داد. با این کار نه تنها اب اکواریوم خراب نخواهد شد بلکه به اندازه کافی غذای زنده ریز برای نوزادها تولید و تامین خواهد شد، بدون شک اگر کاهوی پوسیده زیادی در اکواریوم ریخته شود باعث الودگی اب ان و در نتیجه مرگ و میر احتمالی نوزادها خواهد شد (۲۰۰۰,yani et al) (منبع: ماهنامه علمی تخصصی ابزیان زینتی)
در اخر یک سوال: آیا بغیر از روش های بالا محصولی تجاری برای تسریع و تولید انفزوئرها و فیتوپلانکتون ها برای تغذیه لاروها موجود است؟؟
پاسخ این سوال یک بله بزرگ است. شرکت های معتبر اکواریومی برای تغذیه لاروها محصولات فوق العاده ای را معرفی کردند که حاوی تمام نیازهای بچه ماهیان برای رشد و نمو است. به طور مثال محصول sera micron که در ادامه معرفی میشود جزو محصولات شناخته شده میباشد که به سادگی بدون دردسرهای تولید فیتوپلانکتون ها و انفوزوئرها میتواند مورد استفاده قرار گیرد. دقت داشته باشید قصد ما از معرفی این محصول تاکید یا تبلیغ بر این برند و محصول ان نیست و فقط به عنوان نمونه این محصول موفق برای علاقه مندان معرفی شده است و تصمیم گیری در خرید و انتخاب برند مورد نظر به عهده شماست.


توضیحات sera micron به نقل از بروشوز محصولات سرا: این محصول یک غذای کاملا پودری ایده ال برای تمام بچه ماهی های انواع تخم گذار تا اندازه ۶ میلیمتر بوده و تحریک کننده رشد میباشد. از این غذا جهت تغذیه ارتمیای کشت شده (از روز سوم به بعد) نیز استفاده گردیده همچنین جهت تغذیه بی مهرگان اب شور نیز مناسب میباشد.
تهیه لارو پشه
لارو حشرات یکی از غذاهای مناسب و مورد علاقه بسیاری از ماهیان میباشد. به طور مثال یکی از غذاهای طبیعی و مناسب گوپی ها لارو پشه است، میتوان بسیاری از ماهیان دیگر را نیز لیست نمود که از این نوع غذا استقبال میکنند، به طور مثال ،فایتر، انجل، دیسکس، کیلی فیش ها و ….. هم به شدت از این غذا استقبال میکنند. خوشبختانه تهیه لارو پشه چندان کار سختی نیست و با کمی حوصله و دقت و همچنین خوش شانسی میتوانید تعداد بالایی از لارو این حشره را تولید کنید. در این قسمت چگونگی تولید لارو پشه را به طور کامل توضیح خواهم داد






تولید لارو پشه کار سختی نیست و با کمترین تجهیزات و کمترین هزینه میتوانید یک غذای زنده خوب برای تغذیه ماهیان فراهم کنید. پشه ها در اب های راکد تولید مثل میکنند بنابراین برای تولید لارو پشه باید این مکان را برای انها محیا کنیم که برای این منظور مقداری از اب اکواریوم را برداشته و در ظرفی دهان گشاد میریزیم. ظرف پرشده از اب اکواریوم را در فضای باز در مکانی ترجیعا ارام، سایه و با هوای متعادل قرار میدهیم چند برگ خشک برای نشتن پشه بر روی اب انداخته و منتظر میمانیم (بهتر است از برگ های تیره "قهوه ای مایل به قرمز” استفاده شود). اگر کمی خوش شانس باشیم پشه ماده در این اب تخم ریزی خواهد کرد، تخم پشه مانند قایق های مشکی شناوری میباشد که حدود یک شانزدهم اینچ قطر دارند.




<br style="color: rgb(51, 0, 51); font-family: Arial; font-size: 16px; line
Tags
File engine/modules/userbox.php not found.

ارسال نظر

  • عکس خوانده نمی شود
    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

نظرات دیگران

در حال حاضر نظری ارسال نشده است ، اولین نفر باشید !